Tuesday, March 8, 2011

2011 Mazda MX-5 Bahar Edition

üretimini bloke dökülmek için Miata 900.000 inci kutlanan yeni Mazda MX-5 Kendo onların ilanından kısa bir süre sonra, Mazda Avrupa pazarı için bir başka özel baskı Facebook'a readying olduğunu. Ve Avrupa bahar için tam zamanında, bu özel baskı MX-5 uygun Bahar Edition çağrıldığını.

Mazda MX-5 Bahar Edition nerede yaşadığınıza bağlı olarak, bir Softtop veya geri çekilebilir hardtop ile satışa sunulacak. Ama, Avrupa'daki tüm ülkeler için 1.8 litrelik motor ile güçlendirilmiş olacak İngiliz pazarı için özel bir 2.0 litre, Hardtop sürümü ile gelecek.

Yeni MX-5 Bahar Edition benzersiz Dolphin Gri dış renk ve premium deri içi ile ayırt edilecektir. Diğer ayırt edici özellikleri, kolları gümüş sis lambası fesleğenler, ön tampon ızgarası etrafındaki krom çevreleyen ve 17 "alüminyum alaşım jantlar yeni bir dizi krom kapı içerecektir. kendinizi gri bir kişi düşünmüyorum, merak etmeyin. Mazda da alüminyum Mika veya Köpüklü Black (MX-5 için yeni). bulunan Bahar Edition sunan da seçenekler oldukça etkileyici bir liste ile birlikte geliyor.


0 التعليقات:

Post a Comment